Over mij

Over mij

Mijn kantoor is gevestigd in Groningen, van waaruit zowel ondernemingen als particulieren uit (voornamelijk) Groningen, Drenthe en Friesland  worden bijgestaan met juridisch advies en in procedures.

Inmiddels zit ik meer dan 20 jaar in het vak, ben op meerdere advocatenkantoren werkzaam geweest en beschik dan ook over ruime ervaring en kennis. Sinds 2011 heb ik mijn eigen advocatenkantoor.

In de zomer 2019 ben ik het incassokantoor “050 incasso” gestart. De reden daarvan is dat ondernemers (en ook particulieren) voor de incasso van hun vorderingen niet geconfronteerd willen worden met hoge advocaatkosten, financiële verassingen achteraf, zij wensen transparantie en voortvarendheid. 050 incasso voorziet in die behoefte. 050 incasso kan het incassotraject voor u tegen een zeer scherp en transparant tarief verzorgen. In tegenstelling tot andere incasso- en deurwaarderskantoren heeft 050 incasso de bevoegdheid om voor iedere (gerechtelijke) instantie te procederen en de bevoegdheid om verlof voor beslaglegging bij de Rechtbank aan te vragen alsmede het faillissement van uw debiteur. De tarieven voor de werkzaamheden staan op deze site vermeld.

Voor cliënten ben ik altijd bereikbaar. Daarnaast ben ik  doortastend, slagvaardig en oplossingsgericht.

Erik de Jong